Brezplačna dostava

pri naročilih nad 50€

 

info@snailseeds.com

kontaktirajte nas!

Pomembne Informacije

Opozorilo! Kaljenje konopljinih semen je protizakonito v večini držav.

Prosimo upoštevajte: Nakup semen konoplje na spletni strani Snailseeds.com je dovoljen le polnoletnim osebam!

Po 31. členu "Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami" je kultivacija konoplje v Sloveniji prepovedana brez dovoljenja ministra za kmetijstvo in okolje. Osebam, ki zagrešijo prekršek v nasprotju s tem členom, grozi tako zaporna kot tudi denarna kazen. Zato vas naprošamo, da brez prej omenjenega dovoljenja ne kalite semen na območju republike Slovenije.

Snailseeds ne spodbuja kupcev in obiskovalcev k kršenju zakonov v njihovih državah.

Snailseeds in njeni upravljavci niso odgovorni za dejanja kupcev naših izdelkov. Snailseeds vam lahko legalno proda semena za uporabo za vabe pri ribolovu, luksuzno ptičjo hrano oziroma kot spominek. Nakup lahko opravite tudi v primeru, da želite semena shraniti do morebitne spremembe zakonodaje. Vsa konopljina semena objavljena na strani so na voljo tudi za izobraževalne namene.

Mednarodno opozorilo! Naše izdelke pošiljamo pod pogojem, da se jih ne uporablja v nasprotju z lokalno zakonodajo. Na žalost se regulacijski predpisi glede konoplje in implementacija v zakonodajo pogosto razlikujejo med državami. Iz tega razloga vam svetujemo, da pred nakupom preverite katera določila in zakone morate spoštovati  vaši državi. Kot kupec v spletni trgovini Snailseeds, vam je prepovedano distribuirati semena v držav kjer je posest oziroma razprečevanje konopljinih semen protizakonita. Ta stran je namenjena osebam starejšim od 18 let oziroma glede na prag polnoletnosti v državi kupca.

Za vašo lastno zaščito od vas 'zahtevamo' da preverite in delujete v skladu z lokalno in mednarodno zakonodajo glede nakupa konopljinih semen v vaši regiji. V veliko državah je kaljenje semen protizakonito. Z naročilom na spletni strani 'potrjujete, da ste preverili lokalno in mednarodno zakonodajo in da je to dovoljeno'. odgovornost za to odločitev nosite izključno sami.

Opozorilo: Kaljenje semen in prodaja z namenom kaljenja je v republiki Sloveniji in večini sosednjih držav PROTIZAKONITA. Zaradi tega NE MOREMO in NE BOMO razglabljali o kaljenju / donosih / vsebnosti THC (itd.) semen. Na elektronska sporočila s prej omenjenimi vsebinami ne bomo odgovarjali. Prav tako si pridržujemo pravico do zavrnitve nakupa v naši spletni trgovini v kolikor bi vztrajno zahtevali dodatne informacije glede prej omenjenih tematik.

 

POGOJI POSLOVANJA

 

Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da NE uporabljate spletne trgovine www.snailseeds.com. PFR d.o.o., Tržaška cesta 65, 2000 Maribor si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.snailseeds.com kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.

 

Vsa imena proizvodov in storitev, ki se pojavljajo v slikah, filmih, predstavitvah, na teh spletnih straneh, so registrirane znamke, katerih imetniki so lastniki teh znamk in njihove povezane družbe. Vsebina ni primerna za mlajše od 18. let oz. drugače povedano; mlajšim od 18. let je ogled strani oz. nakup izdelkov strogo prepovedan.

 

Spletna trgovina

Za spletno stran skrbi in jo ureja PFR d.o.o. Vsa komunikacija, ki se vrši med naročnikom in podjetjem PFR d.o.o. v elektronski obliki se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki in ima veljavo pogodbe.

 

Spletna stran www.snailseeds.com je odprta 24 ur na dan, vsak dan v letu. Zaradi nepredvidenih tehničnih ali drugačnih razlogov višje sile dostop do strani včasih ni mogoč. Zato si podjetje PFR d.o.o. pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do spletne strani ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne strani.

 

Podjetje PFR d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti in ne more biti odgovorno za kakršne koli poškodbe vaše računalniške oz. strojne opreme ali druge lastnine ter viruse, ki bi lahko prizadeli vašo opremo, zaradi vašega obiska strani, njene uporabe ali brskanja po njej, ali vašega prenosa kakršnihkoli materialov, podatkov, besedil in slik s te strani.

 

Cene

Vse cene v spletni trgovini www.snailseeds.com so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Vse cene vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani www.snailseeds.com. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog.

 

Naročila

Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri www.snailseeds.com. Dosegljivi so ali v uporabniškem računu posameznega uporabnika (dostop preko interneta) ali v podatkovni bazi podjetja PFR d.o.o. (dostop osebno ali po telefonu). Pogodba se lahko sklene v slovenskem jeziku. Pogodbo oziroma naročilo lahko sklenete preko spletne trgovine, popravke ali dodatke k naročilu pa nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu.

 

Koraki nakupa - sklenitev pogodbe

 

 

Izbor artiklov - oddaja naročila

Uporabnik izbere artikle, ki si jih želi. V košarici, ter na blagajni izpolni vse potrebne podatke in odda naročilo. Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj poštni predal. Kupec ima preko elektronske pošte možnost preklicati naročilo v vrsti.

 

Naročilo potrjeno - pogodba sklenjena

V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve naročila s sporočilom "V obdelavi" nepreklicno sklenjena, v primeru zavrnitve naročila pa pogodba ni sklenjena.

 

Blago odposlano

Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom ter morebitnimi navodili za uporabo in garancijskim listom.

 

Dobavni rok

Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli sporočilo s kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno. V sporočilu naročila bo naveden naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

 

Preklic naročila

Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 2 ur po oddaji naročila po elektronski pošti. Po preteku 2 ur mora preklic naročila opraviti preko telefona.

 

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporočiti, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih (30) dneh od sporočila o odstopu. O nameravanem vračilu nas lahko kupec najkasneje v 14-ih dneh od prejetja blaga obvestiti po pošti (PFR d.o.o., Tržaška cesta 65, 2000 Maribor) ali na kontaktni e-naslov info@snailseeds.com. Vračilo prejetega blaga na naveden naslov v 14-ih dneh po prejetju, brez predhodnega pisnega obvestila, se prav tako šteje za odstop od nakupa.

 

Stroške vračila krije pošiljatelj sam, razen če je vnaprej pisno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. V primeru dostave na naše stroške Vam bomo obračunali stroške vračila po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Za nastale stroške zaradi ravnanja izven pogojev poslovanja ne odgovarjamo. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Zaželen je tudi obrazec za vračilo blaga, ki pospeši postopek vračila ali zamenjave. Na zahtevo ga pridobite na e-naslovu info@snailseeds.com.

 

Možnost vračila ne velja za artikle v primeru, da je bila originalna embalaža ali varnostni pečat odstranjena. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 14-ih dni od prejetja vrnjenega blaga (*v primeru podjetij rok za vračilo prične teči s prejemom potrjene stornacije s strani kupca).

 

Politika vračanja izdelkov kupljenih na spletni strani www.snailseeds.com je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

 

Dobavni rok

Spletna trgovina Snailseeds.com se bo potrudila, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli njegovo potrditev, ki vsebuje potrditev naročenih artiklov in skupno ceno. V potrditvi naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku. PFR d.o.o. lahko v času do izdaje obvestila, da je naročilo "potrjeno", naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

 

Pravno obvestilo

Spletna trgovina Snailseeds.com in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

 

Odgovornosti

www.snailseeds.com se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije. Vendar pa PFR d.o.o. ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani www.snailseeds.com. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, dodatna oprema).