Brezplačna dostava

pri naročilih nad 50€

 

info@snailseeds.com

kontaktirajte nas!

White Widow dina
Razpoložljivost: Na zalogi
40,00 €
Semena White widow semenske banke Dinafem pripadajo feminizirani, Indica dominantni vrsti cannabisa, ki je rezultat elitnega klona White widow iz leta 1997.
To sedaj že legendarno seme je bilo prava kraljica nizozemskih Coffe shopov v 90ih, zahvaljujoč svojim izbranim lastnostim Indice. Semena White widow so bila več kot 20 let referenca za veliko ljubiteljev cannabisa, kar ni nobeno naključje, saj je dobro poznana po svojih pomirjajočih in terapevtskih lastnostih. Gre za čudovito, lahko za gojenje, žilavo, bujno rastlino cannabisa, ki hitro cveti in proizvede goste cvetove do roba polne smole, ki so dosti bolj obilni kot pri ostalih vrstah uporabljenih pri ostalih projektih razmnoževanja. Semena White widow še najbolje uspevajo v majnih notranjih prostorih in v suhih, toplih, sončnih podnebjih zunaj. Rastlinjaki so prav tako dobra odločitev, saj je vrsta dovzetna za nastanek plesni. Stara klasika, ki je dandanes še vedno aktualna. White widow oddaja svežo, cvetlično aromo in ima intenziven, grenkosladek okus z zelo prijetnim cvetličnim in sadnim priokusom. Močan učinek je je zelo fizičen, kot nekakšno povabilo k relaksaciji. Seme, ki je zelo priporočeno za blažitev simptomov mišične napetosti, stresa, tesnobe, anoreksije in nespečnosti.

Več informacij

Proizvajalec Dinafem Seeds
Vrsta Hibridna
Tip Feminizirana
Genotip (Indica/Sativa) 65%/35%
Tip gojenja Indoor/Outdoor
Družina ni na voljo
Križanec med White Widow x White Widow
THC 16
CBD Low
Čas cvetenja indoor 8 tednov
Donos indoor 550 g/m2
Čas cvetenja outdoor 1st October
Donos indoor 900 g/r
Učinek Močan učinek je je zelo fizičen, kot nekakšno povabilo k relaksaciji.
Okus (aroma) White widow oddaja svežo, cvetlično aromo in ima intenziven, grenkosladek okus z zelo prijetnim cvetličnim in sadnim priokusom.

Napišite vaše lastno mnenje