Brezplačna dostava

pri naročilih nad 50€

 

info@snailseeds.com

kontaktirajte nas!

Shark Attack
Razpoložljivost: Na zalogi
20,00 €
Semena Shark attack semenske banke Dinafem pripadajo feminizirani, Indica dominantni vrsti cannabisa, pridobljeni iz križanja med vrstama Super Skunk in White widow.
Rezultat je hibrid z veliko medicinskimi lastnostmi, ki bo zadovoljil vse ljubitelje Indik. Ta kraljica Indik je odlična izbira za uporabnike, ki iščejo sproščujočo in pomirjajočo feminizirano vrsto cannabisa, ki hitro cveti in je primerna za gojenje v malih indoor prostorih. Semena zrastejo v čudovito, lahko za gojenje, bujno rastlino cannabisa, ki proizvede goste, kompaktne, smolnate cvetove. Zagotovljen je obilen in kvaliteten donos ne glede na izkušenost gojitelja. Semena Shark attack dobro uspevajo tako pri indoor gojenju kot tudi pri zunanjem. Zunaj jim ugaja zmerno ali mediteransko podnebje, prav tako dobro uspeva v rastlinjakih v kolikor jim nudimo dovolj hranil. Poleg tega je zelo pomembno paziti na vlago v zadnji fazi cvetenja. Rastlina se ponaša z edinstvenimi lastnostmi, ki jih pri tej klasični vsti semen Dinafem zelo ceni. Okus in aroma sta izrazita, s pridihom limone in cvetlic. Dolgotrajni učinek je močan in blažilen. Sorta je odlična za uporabo v terapevtske namene in globoko relaksacijo.

Več informacij

Proizvajalec Dinafem Seeds
Vrsta Indica
Tip Feminizirana
Genotip (Indica/Sativa) 70%/30%
Tip gojenja Indoor/Outdoor
Družina ni na voljo
Križanec med Super skunk x White Widow
THC 16
CBD High
Čas cvetenja indoor 8 tednov
Donos indoor 500 g/m2
Čas cvetenja outdoor 1st October
Donos indoor 950 g/r
Učinek Dolgotrajni učinek je močan in blažilen. Sorta je odlična za uporabo v terapevtske namene in globoko relaksacijo.
Okus (aroma) Okus in aroma sta izrazita, s pridihom limone in cvetlic.

Napišite vaše lastno mnenje