Brezplačna dostava

pri naročilih nad 50€

 

info@snailseeds.com

kontaktirajte nas!

OG Kush dina
Razpoložljivost: Na zalogi
40,00 €
Semena OG KUSH semenske banke Dinafem pripadajo feminizirani Indica dominantni vrsti cannabisa, ki je rezultat križanja med vrstami Lemon Thai/Pakistani in Chemdawg.
Gre za visoko kakovosten, eksotičen hibrid, ki je dosegel velik uspeh tako v ZDA kot tudi po ostalem svetu. OG Kush nosi inicialki OG, kar pomeni Ocean green, po legendi, ki pravi da so jo gojili ob morskih obalah. Vrsta je zelo spoštovana predvsem v Kaliforniji saj gre za eno izmed raperskih zvezd in sodi med najljubše sorte poznavalcev. Semena zrastejo v osupljivo, hitro cvetočo, lahko za gojenje, majhno do srednje veliko rastlino cannabisa, ki proizvede zbite, smolnate cvetove s tako omamno aroma da pri indoor vzgoji nujno potreujete uporabo karbonskih filtrov za vonjave. Semena OG Kush se dobro obnesejo pri indoor gojenju, predvsem v malih prostorih ob uporabi metode See of green. Pri zunanjem gojenju se najbolje obnesejo v zmernem in sredozemskem podnebju ter v rastlinjakih. Vašemu vrtu bo rastlina dodala tropski pridih ter vas zapeljala s svojim okusom in aromatičnimi lastnostmi. Okus in aroma sta zelo sadna, z notami po Dieselu, borovnicah in citrusih. Občutek zadetosti je najprej umski, se pa potem hitro razvije v prijeten, sproščeno močan zadetek. Gre za popolno sorto cannabisa za globok počitek.

Več informacij

Proizvajalec Dinafem Seeds
Vrsta Indica
Tip Feminizirana
Genotip (Indica/Sativa) 75%/25%
Tip gojenja Indoor/Outdoor
Družina ni na voljo
Križanec med Lemon Thai/Pakistani x Chemdawg
THC 24
CBD
Čas cvetenja indoor 8 tednov
Donos indoor 550 g/m2
Čas cvetenja outdoor 1st October
Donos indoor 1100 g/r
Učinek Občutek zadetosti je najprej umski, se pa potem hitro razvije v prijeten, sproščeno močan zadetek. Gre za popolno sorto cannabisa za globok počitek.
Okus (aroma) Okus in aroma sta zelo sadna, z notami po Dieselu, borovnicah in citrusih.

Napišite vaše lastno mnenje