Brezplačna dostava

pri naročilih nad 50€

 

info@snailseeds.com

kontaktirajte nas!

Moby Dick dina
Razpoložljivost: Na zalogi
110,00 €
Semena Moby dick semenske banke Dinafem pripadajo feminizirani Sativa dominantni vrsti cannabisa, ki je rezultat križanja med sortama Haze in White widow.
Ta izjemen hibrid cannabisa je resnično vsestranski. Nobeno naključje ni da je Moby dick postal kultna vrsta in pravi benchmark na mednarodnem cannabis področju v zelo kratkem času. Za svoj uspeh je zaslužna izjemna genetika, velikanski donos in izredna moč. Semena zrastejo v hitro cvetočo, lahko za gojenje, odločno rastlino cannabisa, ki proizvede velike goste cvetove do roba prekrite s smolo. Semena Moby dick imajo pri indoor gojenju kratek življenski cikel, kar močno olajša gojenje. Zunaj bo dosegla svoj maksimalni potencial v kolikor bo imela veliko prostora za rast in bo rastla v zmernem mediteranskem podnebju ali v udobju rastlinjaka. Za najboljše rezultate rastlini nudite bogato hranilno prehrano. Moby dick ponudi prijazen, sadni vonj s pridihom limone in eksotičnih dreves. Okus je pretanjena mešanica dreves, agrumov, bora, Hazea in kadil. Je popolna sorta za relaksacijo.

Več informacij

Proizvajalec Dinafem Seeds
Vrsta Hibridna
Tip Feminizirana
Genotip (Indica/Sativa) 40%/60%
Tip gojenja Indoor/Outdoor
Družina ni na voljo
Križanec med Haze x White widow
THC 21
CBD
Čas cvetenja indoor 10 tednov
Donos indoor 650 g/m2
Čas cvetenja outdoor 3rd October
Donos indoor 1500 g/r
Učinek Je popolna sorta za relaksacijo.
Okus (aroma) Moby dick ponudi prijazen, sadni vonj z pridihom limone in eksotičnih dreves. Okus je pretanjena mešanica dreves, agrumov, bora, Hazea in kadil.

Napišite vaše lastno mnenje