Brezplačna dostava

pri naročilih nad 50€

 

info@snailseeds.com

kontaktirajte nas!

Dinachem
Razpoložljivost: Na zalogi
27,00 €
Semena Dinachem semenske banke Dinafem pripadajo feminizirani, Sativa dominantni vrsti cannabisa, ki je rezultat križanja med elitnim klonom Guava chem in Original Chemdawg 91.
Pri Dinafemu so jasno ciljali na ljubitelje Sativ, ki iščejo eksotično sorto. Dinachem, izjemna genetika z bogatim, eksotičnim okusom in aromo in prijetnim učinkom je bila ustvarjena zahvaljujoč sodelovanju s priznanim ameriškim gojiteljem Chemdawg, ki je dovolil uporabo nekaterih njegovih vrst. Semena zrastejo v čudovito, hitro cvetočo, lahko za gojenje, srednje veliko bujno rastlino cannabisa, ki proizvede veliko kompaktnih cvetov do roba polnih s smolo. Semena so odporna na vlago in škodljivce. Dobro uspevajo pri indoor gojenju s kratkim obdobjem rasti, kar pa je odvisno od fenotipa. Pri zunanjem gojenju najbolj uspeva v zmernem in mediteranskem podnebju ali v rastlinjakih. Ta kakovostna sorta vašemu vrtu vrsta doda nekaj eksotičnega pridiha.Okus in aroma sta izrazita, z sledmi po tropskim sadežih, oljih, citrusih in eksotičnim lesom. Učinek je močan s poudarkom na umu, euforičnosti in poživitvi na začetku, nadaljuje pa se v pomirjajočo telesno zadetost primerno za sproščanje. Semena so zasedla 2. mesto v kategoriji Indic na IC420 Growers cup 2015.

Več informacij

Proizvajalec Dinafem Seeds
Vrsta Hibridna
Tip Feminizirana
Genotip (Indica/Sativa) 35%/65%
Tip gojenja Indoor/Outdoor
Družina ni na voljo
Križanec med GuavaChem x Original Chemdawg 91
THC 18-23
CBD
Čas cvetenja indoor 10 tednov
Donos indoor 600 g/m2
Čas cvetenja outdoor 3rd October
Donos indoor 800 g/r
Učinek Učinek je močan s poudarkom na umu, euforičnosti in poživitvi na začetku, nadaljuje pa se v pomirjajočo telesno zadetost primerno za sproščanje.
Okus (aroma) Okus in aroma sta izrazita, z sledmi po tropskim sadežih, oljih, citrusih in eksotičnim lesom.

Napišite vaše lastno mnenje