Brezplačna dostava

pri naročilih nad 50€

 

info@snailseeds.com

kontaktirajte nas!

Critical + dina
Razpoložljivost: Na zalogi
45,00 €
Semena Critical + semenske banke Dinafem pripadajo feminizirani Sativa/Indica vrsti cannabisa, ki so jo pridobili s križanjem vrst Big bud in izborom različnih skunkov.
Rezultat tega je hibrid, pravi šampion, ki je bil že večkrat nagrajen.Od uradnega izida leta 2005 je Critical + dosegel izjemen uspeh, najprej v Španiji kmalu zatem pa tudi v svetu. Ponaša se s slastno aromo in okusom limone, edinstveno zadetostjo in impresivnim donosom. Semena zrastejo v čudovito, hitro cvetočo, enostavno za gojenje, bujno veliko rastlino, ki proizvede težke, zbite cvetove preplavjene s smolo. Ogromen pridelek običajno zahteva uporabo podpore. Semena Critical + delujejo dobro pri notranjem gojenju v kolikor kontrolirate velikost rastline da se le ta ne pretirano raztegne. Pri gojenju zunaj ji ugaja zmerno sredozemsko podnebje ali vzgoja v rastlinjakih. V mislih morate imeti da je ta vrsta cannabisa dokaj občutljiva na vlažnost, pri indoor gojenju pa boste morda potrebovali karbonske filtre proti vonju za prikrivanje močne arome. Okus in aroma sta izrazita, z noto, ki spominja na sveže limone. Učinek je močan in uravnotežen, začenjoč s prijetno umsko zadetostjo, ki ji sledi sladek učinek telesne sproščenosti. Gre za popolno vrsto konoplje, ki jo lahko uživamo sami ali v družbi prijateljev. Critical + je bila nagrajena z drugim mestom na Marina Baixa Cup 2010, Bitox Outdoor Sativa Cup 2009, Valencia THC Cup in Canaries Summer Cup 2011.

Več informacij

Proizvajalec Dinafem Seeds
Vrsta Hibridna
Tip Feminizirana
Genotip (Indica/Sativa) 50%/50%
Tip gojenja Indoor/Outdoor
Družina ni na voljo
Križanec med Big bud in izbor razli?nih skunkov
THC 16
CBD Medium
Čas cvetenja indoor 8 tednov
Donos indoor 625 g/m2
Čas cvetenja outdoor 1st Oktober
Donos indoor 1300 g/r
Učinek Učinek je močan in uravnotežen, začenjoč z prijetno umsko zadetostjo, ki ji sledi sladek učinek telesne sproščenosti.
Okus (aroma) Okus in aroma sta izrazita, z noto, ki spominja na sveže limone.

Napišite vaše lastno mnenje