Brezplačna dostava

pri naročilih nad 50€

 

info@snailseeds.com

kontaktirajte nas!

Auto White Widow dina
Razpoložljivost: Na zalogi
37,00 €
Semena White widow avtoflowering semenske banke Dinafem pripadajo Indica dominantni, feminizirani, avtoflowering vrsti cannabisa, ki izhaja iz križanja med White widow in Critical + avtoflowering.
Rezultat je avtoflower hibrid, ki je ohranil večino lastnosti vrste White widow. Semena White widow avtoflowering so bila ustvarjena z namenom zagotoviti avto cannabis vrsto, ki bi rasla hiteje in bi jo lahko uporabljali gojitelji, ki živijo v težkih vremenskih pogojih. Gre za neverjetno, majhno, trdoživo, bujno rastlino cannabisa, ki hitro cveti in proizvede kompaktne cvetove prekrite z debelo plastjo smole polne izjemnih lastnosti. Semena White widow avtoflowering dobro uspevajo v manjših prostorih pri notranjem gojenju. Pri zunanjem gojenju Vam omogoča uspostavitev diskretnega nasada, saj v višino ne zraste prav veliko. Najbolje uspeva v suhem, toplem in sončnem podnebju ali v varnem zavetju rastlinjaka. White widow avtoflowering ponuja sadno, cvetlično, svežo aromo medtem ko je okus grenkosladek, s sledmi citrusov in cvetlic. Učinek je močan, pomirjevalen, kot povabilo na sprostitev za dolgčas. Kot njen predhodnik ima ta vrsta cannabisa veliko medicinskih učinkov.

Več informacij

Proizvajalec Dinafem Seeds
Vrsta Hibridna
Tip Autoflower
Genotip (Indica/Sativa) 65%/35%
Tip gojenja Indoor/Outdoor
Družina ni na voljo
Križanec med Critical+ Auto x White Widow
THC 12
CBD Low
Čas cvetenja indoor 11 tednov
Donos indoor 25-60 g/r
Čas cvetenja outdoor 11 tednov
Donos indoor 40-160 g/r
Učinek Učinek je močan, pomirjevalen, kot povabilo na sprostitev za dolg čas.
Okus (aroma) White widow avtoflowering ponuja sadno, cvetlično, svežo aromo medtem ko je okus grenkosladek, s ledmi citrusov in cvetlic.

Napišite vaše lastno mnenje